Hvem er vi?

Høst & Vår er et norsk merke, skapt i 2020, av mor og datter Elsa Fredrikke Nedrebø & Gunn Auglend Nedrebø

Elsa Fredrikke Nedrebø

Elsa vokste opp i det travle studioet til moren sin, Gunn. Etter å ha fullført sine egne studier i mote og mønster konstruksjon, lanserte Elsa en kapselkolleksjon hos en norsk netthandel-gigant.

Etter denne suksessen, bestemte Elsa seg for å lansere sitt eget merke i 2015, og historien om Høst & Vår var i gang.

Gunn Auglend Nedrebø

Gunn har jobbet i over 30 år som profesjonell designer, skredder- og mønster-konstruktør. Hun er hele ryggraden i mønster- og design-fasen vår.

Lidenskapen for motedesign har gått i arv fra bestemor, til mor, og til datter. Elsas bestemor, også kalt Elsa Fredrikke, er med oss i hjertet og i det kreative arbeidet vårt.

Våre verdier

Vi skaper plagg som formidler en individuell og unik stil, og vi gjør det på en måte som gir en positiv innvirkning på verden.

Kolleksjonene er på tvers av alle årets sesonger, på tvers av generasjoner, og så langt som mulig bærekraftige.

Vi vet at bærekraft er viktig, og det er nesten umulig å være 100 % bærekraftig. Vi gjør vårt beste for å være så nærme som mulig.

Vi er et lite team, men vi gjør en stor innsats for å sikre at vi bryr oss om hele verdikjeden som starter med materialvalg og slutter med kommunikasjonen av våre verdier og samfunnsansvar.

Sjekk produktbeskrivelsene for å lese mer om hvilke materialer vi bruker i produksjonen vår.

Vi er transparente om vår innkjøps- og produksjonssyklus.

Høst & Vår lager plagg som er feminine, søte og fargerike med unike print. Vi vil inspirere deg til å bruke mer farger i hverdagen.